liza's FotoPage

By: Rosliza Arifin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 13-Apr-2007 09:55 Email | Share | | Bookmark
Amzar Hafiy...tunggu......

jom..umi n abah...
ok ke tak ni taktau la...kalo boleh masuk...Alhamdulillah


Friday, 13-Apr-2007 09:55 Email | Share | | Bookmark
Amzar Hafiy's day out...

 
yihaaaaaaa....
mula-mula takut..kena bagi nasihat dulu
View all 6 photos...
yes...update lagi fp ni...setelah lama berehat...kat MINDEF ni kalo nak upload gambar punya la slow...semangat yang tengah berkobar-kobar pon dah suam suam kuku je jadiknya....solutionnya....tunggu waktu abih keje...yaaaa......selesai masalah...moga-moga umi akan rajin update lepas ni...


Wednesday, 21-Feb-2007 08:54 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2006...guo muse...

 
 
tahun ni, kami sekeluarga sambut raya di kelantan..umah umi....tapi raya ke 4 balik kedah jugak...ayu bertunang...so kiranya sambut di kedua-dua family la...tema tahun ni...merah kot...umi malas buat preparation raya tahun ni...umi letih....

mungkin baru nak adjust dgn umah n new environment kot...kena bangun awal pagi...5.30 pg...6.30 make sure kena dah on the road....angkat amzar hafiy, sambung tido lagi dalam kreta utk 1 jam...antar amzar kat nursery...lpas tu ke ofis umi...lepas tu abah sambung perjalanan ke opis pulak...lotih..lotih...nasib bukan umi drive...hehe...

baju suma beli last minit...umi,abah,amzar, suma bli yang dah siap..sepasang sorang...tapi sambutan raya masih meriah...sate(wajib) lemang, rendang...semua adik beradik balik ke kampung...takde yang tertinggal....seronook berkumpul ramai-ramai...makanan semua laku...sold out..






Wednesday, 21-Feb-2007 07:04 Email | Share | | Bookmark
ramadhan datang lagiii....2006...

amzar n nemo
 
 
View all 18 photos...
Ramadhan datang lagi, kali ni sambut kat rumah baru..sehari sebelum ramadhan kami pindah ke rumah baru...Alhamdulillah...kami selamat masuk rumah dengan bantuan sedara-mara dan rakan-rakan...kesian amzar, letih dia tolong umi angkat-mengangkat...dia pulak takut bunyi bising, melompat dia naik atas umi.....abah sampai demam-demam angkat barang.....kami bersahur dalam kedaifan..isk..isk..isk

Then, sambut birthday danish, dah setahun danish.....cepatnye masa berlalu...ada beberapa majlis berbuka kat hotel...letih...letih...


BIRTHDAY BOY & MUMMY


Wednesday, 21-Feb-2007 05:43 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan ataih feri

 
 
 
View all 6 photos...
first time naik keta dalam feri...biasanye naik jambatan pulau pinang, tapi kali ni nak lebih mencabar, naik feri pulak...udaranya memang best....tapi, mencabar ke? jumpa dengan dai kat bayan baru...dah pregnant 5 bulan..kiut betul dai pregnant(now dah bersalin,pantang kat umah mak mertua kat SP, mak dia ke mekah)...dai sekarang dah jadi chekgu tetap...reeennnnndddduuuu dai



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net